Suomalais-Japanilaisen Naoto Niidomen luontoa kunnioittava design, korkealaatuiset materiaalivalinnat - huikean ainutlaatuinen valmismökki. Minne sinä rakentaisit majasi?

Web design by

Design valmismökki Maja - Koya Oy

Meijeritie 3
63600 Töysä
FINLAND
tel. +358 400 565 645 | Matti Leinonen
e-mail: etunimi.sukunimi(at)koya.fi

Pyydä tarjous Majasta

Lataa/tulosta esite (pdf)

Esitteen katsomiseen tarvitset
Adobe Reader -ohjelman.

Maja

Valmistaja: Koya Oy, Ähtäri
Suunnittelija: Naoto Niidome
Huoneistoala: esim. 3 x 2,8 x 4,2 = 11,76 m2

Materiaalit

Runko: Kertopuupalkki, 2-kertainen havupuuvaneri
Jalat: 40 cm korkea alumiinijalkarakenne
Eristys: seinissä 50 mm, katossa ja lattiassa 100 mm uretaani
Ikkunat: kaksinkertainen 6 mm karkaistu lasielementti
Sisäpinnat: valkovahattu kuusi-, mänty- tai saarnilauta
Lattia: mänty ponttilattia

Perustus

Kova maa: esim. kallion tai kantavan murskekerroksen päälle ei tarvitse erillistä perustusta
Pehmeä maa: kierretolpat ruuvataan kantavaan maaperään asti ja rakennus asennetaan tolppien päälle, jotka ovat maanpinnan tasolla

Moduulit

Vakiotyypit: olohuone, terassi, makuuhuone, keittiö ja sauna
Rakenneratkaisut: moduuleja voidaan yhdistää esim. vierekkäin jättämällä väliseinät pois, näin saadaan isompi yhtenäinen tila. Terassi voidaan rakentaa sekä Majan etu- että takapuolelle. Moduulin mittoja voidaan myös muuttaa tarpeen mukaan (leveys aina 4 metriin ja syvyys aina 5 metriin asti)

Luonto olohuoneena

Maja on kuuluisan suomalais-japanilaisen suunnittelija Naoto Niidomen suunnittelema kevytrakenteinen valmismökkikonsepti. Maja sulautuu luontevasti osaksi luontoa. Niidomen suunnittelun taustalla on ajatus luonnosta Majan käyttäjän olohuoneena: mökin valoisassa, avoimessa tilassa voi nauttia luonnon läheisyydestä, mutta olla samalla sopivasti suojassa. Suljetumpi tila antaa mahdollisuuden piiloutua.

Laatua ja designia

Korkealaatuiset materiaalivalinnat ja luontoa kunnioittava design tekevät Majasta ainutlaatuisen. Majan elementit on suunniteltu pieniksi ja kevyiksi, joka mahdollistaa nopean pystyttämisen vaikeassakin maastossa.

Rakenna omanlaisesi moduuleista

Maja koostuu useasta samankokoisesta moduulista. Perusratkaisussa on kolme moduulia; isolla ikkunalla varustettu oleskelutila, makuuhuone ja katollinen ulkoterassi. Majaa voi kasvattaa tarpeen mukaan sivusuunnassa kolmea erilaista yksikkö käyttäen ja jokaisesta moduulista voi sisustaa vapaasti mieleisensä tilan. Moduuleissa on sähkövarustus vakiona ja hormiaukot saa tilattaessa. Vaihtoehtona myös sauna-moduuli, joka sisältää saunan, pesutilat ja keittiön!